Kelderafdichting

Vocht in de kelder kan rampzalig zijn en vooral als u het niet op tijd opmerkt kan dit  schade hebben aan uw kelder en de inhoud ervan. Je kunt beter op tijd zijn en ons inschakelen en de mogelijkheden met kelderafdichting bespreken. Amstel  betonrenovatie kan u van dienst zijn als het gaat over kelderafdichting. Wij kunnen dit klusje voor u klaren, maar wij kunnen u hierover ook eerst adviseren als u alleen meer informatie wenst.

Wij helpen u graag

Lekkage in de constructie kan grote problemen veroorzaken. De oorzaak hiervan is een vochtprobleem dat kan leiden  tot plaatselijke schade en soms zelfs tot een geheel verzwakte constructie.  Lekkages komen vaak voor in zwembaden, kelders pijpleidingen of damwanden. Als u een kelder heeft en u vermoedt dat er sprake is van een lekkage,  schakel dan ons is , zodat de kelderafdichting meteen uitgevoerd kan worden.   Wij kunnen u van dienst zijn en alles voor u oplossen als het gaat over kelderafdichting.

Onze werkwijze

Het is van belang dat u weet dat  er geen sprake is van een lekkage. Wilt u daar zeker van zijn? dan kunnen wij altijd een keer bij u komen om te inspecteren. Mocht er toch bij de inspectie een lekkage opgemerkt worden, dan ben je op tijd bij en  kan kelderafdichting de oplossing zijn van het probleem.

Contact opnemen voor meer informatie

Als u vragen heeft over kelderafdichting, dan kunt u  altijd bellen met 06 21655065. Een mail sturen behoort ook tot de mogelijkheden: info@amstelbeton.nl. Op deze website kunt u ook het contactformulier invullen als u vragen heeft, wij zullen spoedig contact met u opnemen en uw vragen over kelderafdichting beantwoorden. Een vrijblijvend offerte aanvragen kan uiteraard ook.