Injecteren

Beton injecteren is een specialisme welke wordt gebruikt om scheuren in constructies te repareren, en tevens om lekkende constructies weer waterdicht te maken. Beton is een stevig en duurzaam materiaal, maar ook beton kan beschadigd raken. Dit kan gebeuren door fouten in de constructie of temperatuurswisselingen.

Als dit gebeurt kan dit de integriteit van de gehele constructie aantasten. Wanneer uw beton tekenen van beschadigingen of scheuren begint te vertonen, dan zorgt Amstel betonrenovatie voor een professionele betoninjectie. Het injecteren van de scheur is in veel gevallen de meest geschikte methode om lekkages te stoppen en om scheuren in beton te vullen.

Contact opnemen voor meer informatie

Als u vragen heeft over injecteren, dan kunt u  altijd bellen met 06 21655065. Een mail sturen behoort ook tot de mogelijkheden: info@amstelbeton.nl. Op deze website kunt u ook het contactformulier invullen als u vragen heeft, wij zullen spoedig contact met u opnemen en uw vragen over injecteren beantwoorden. Een vrijblijvend offerte aanvragen kan uiteraard ook.