Betonrenovatie

Als u aan beton denkt, dan denkt u vast en zeker aan een product dat altijd in de beste conditie blijft en dat nooit af gaat. Dat is echter niet helemaal waar. Ook beton is namelijk aan slijtage onderhevig en dan kan betonrenovatie een uitstekende oplossing zijn.

Meer dan alleen specialist in betonrenovatie

Betonrenovatie is een van onze specialiteiten, zoals we uw beton ook prima kunnen onderhouden en injecteren. Ongeacht hoe groot of klein een klus is, we kunnen u op het gebied van betonrenovatie altijd van dienst zijn. Dat wil zeggen van een kleine betonreparatie tot aan de renovatie van een flatgebouw. Behalve dat u ons in kunt schakelen voor betonrenovatie, kunnen wij u ook op het gebied van balkon renovatie, kelderafdichting, vloercoating en sloopwerken helpen.

Zelfs beton kan aan kwaliteit inboeten

Omdat ook beton aan kracht kan verliezen, doen al heel veel aannemers, woningbouwverenigingen, beheermaatschappijen, VVE’s en particulieren een beroep op ons. Als we kijken naar reparatie van beton, dan is er vaak sprake van betonrot. In dat geval moeten de randen van het te herstellen gedeelte per centimeter uitgehakt worden om zo los te kunnen raken van het andere beton. Voorts worden gaten en scheuren altijd behandeld met vaak een epoxy, een zeer sterk product dat bovendien vochtwerend is.

Eerst moeten we de oorzaak van het probleem zien te achterhalen

Kunt u zich een wereld voorstellen zonder beton? Nee toch? Zeker in de bouw is het onmisbaar geworden. Ondanks de zeer sterke eigenschappen van beton en de grote bestendigheid kunnen er zelfs aan beton schades ontstaan. Dit kan worden veroorzaakt door verschillende factoren. Is er sprake van schade aan het beton, wacht dan nooit te lang met het inschakelen van ons als specialist in betonrenovatie. Bij onze werkzaamheden is het erg belangrijk om de oorzaak van het probleem te achterhalen. Alleen als dat duidelijk is, kunnen we het probleem bij de kern aanpakken.

Leg zo snel mogelijk contact om elk risico uit te sluiten

Beton houdt u dus altijd goed in de gaten. Zeker ook als u een balkon hebt. Door verschillende redenen kan ook het balkon van mindere kwaliteit worden. Dat kan behoorlijk gevaarlijke situaties opleveren en dat moet u altijd zien te voorkomen. Daarom is het zo belangrijk om zo snel mogelijk contact met ons te leggen om het probleem bij de bron aan te kunnen pakken.