Balkonrenovatie
Door veranderende klimaat is onderhoud aan uw balkon nodig om het in een topconditie te houden. Een balkon in slechte staat is onveilig, voor u en voor uw  omgeving. Denk aan afbrokkelend beton of loszittende stenen, maar ook de metalen draagconstructie is aan slijtage onderhevig.

Investeer in een grondige aanpak, dan kan uw balkon er weer tientallen jaren tegen!

Amstel betonrenovatie zoekt eerst de échte oorzaak van het probleem. De renovatie van een balkon is eigenlijk alleen zinvol als u het echte probleem bij de bron aanpakt. Want wat is nu precies de oorzaak van de lekkages? En waar en waarom brokkelt dat beton eigenlijk telkens weer af?

Even een paar loszittende stenen vervangen, of een kleine herstel beurt aan het beton is dus niet genoeg. Daarom komen we altijd ter plekke inspecteren. Alleen zo kunt u rekenen op een aanpak die écht werk

Onze werkwijze

Het is van belang dat u weet dat  er geen sprake is van een lekkage. Wilt u daar zeker van zijn? dan kunnen wij altijd een keer bij u komen om te inspecteren. Mocht er toch bij de inspectie een lekkage opgemerkt worden, dan ben je op tijd bij  om het probleem op te lossen.

Contact opnemen voor meer informatie

Als u vragen heeft over balkonrenovatie, dan kunt u  altijd bellen met 06 21655065. Een mail sturen behoort ook tot de mogelijkheden: info@amstelbeton.nl. Op deze website kunt u ook het contactformulier invullen als u vragen heeft, wij zullen spoedig contact met u opnemen en uw vragen over balkonrenovatie beantwoorden. Een vrijblijvend offerte aanvragen kan uiteraard ook.